En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı dürüst rahat oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda mütehassıs olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve kucakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme boşlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Her gün özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir yük, möble yahut diğer bir mâni bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın kapısı son rütbe ciddi bir öneme sahiptir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yararlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma işlevi gelir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın kanatı silsile yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör altına Yangın Kapısı düzenınması kolaylaşır ve henüz fazla muhatara vermesi önlenir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine normal olarak belirlenen bölgelere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran sınırlı yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir Yangın Çıkış Kapısı binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Konstrüksiyonlır? Her binanın ehil başüstüneğu saha ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim istanbul Yanggın kapısı fiyatları ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page